>Katy Perry feat. Snoop Dogg – California Gurls (Passion Pit Remix) (Fragments: 13)

>Σήμερα είναι η συναυλία των Aerosmith. Απ’ ότι έμαθα η προπώληση πήγε χάλια – αν και τελευταία στιγμή προστέθηκαν χορηγοί που τη έσπρωξαν όσο μπορούσαν και η κατάσταση ψιλοσώθηκε (που σημαίνει ότι οι fans θα δούν επιτέλους τον Steve Tyler από κοντά). Το θέμα πόσα παρεμφερή συγκροτήματα καλούμαστε να νεκραναστήσουμε. Γιατί ποιόν ενδιαφέρουν εν έτι 2010 οι δημιουργοί του δακρύβρεχτου ‘I Don’ t Want To Miss A Thing’; Πάντως όχι το κοινό που στηρίζει τα live (μην με ρωτάς ποιο είναι αυτό, ειδικά μετά τις φετινές αποτυχίες ούτε κι εγώ ξέρω πια). Το παλαιοντολογικό επιστημονικό ενδιαφέρον του κόσμου πάντως απ’ ότι φαίνεται περιορίζεται στους Scorpions (sorry, δεν μπορούσα να μην κάνω την σύγκριση). Είμαστε για λύπηση (ή για ξύλο, διαλέγεις και παίρνεις).

Το remix των Passion Pit της Neon Gold στο τελευταίο χαριτωμένο single της ανανεωμένης και προκλητικής Katy Perry είναι electropop σχολής Sheffield 1982 και με διαφορά η καλύτερη εκτέλεση από αυτές που άρχισαν να μας κατακλύζουν (άντε, μαζί μ’ αυτήν των MSTRKRFT).

About manstamusic

1) Yazoo - Upstairs At Eric's 2) The Human League - Dare 3) Erasure - Chorus 4) Pet Shop Boys - Please 5) Duran Duran - Rio 6) Depeche Mode - A Broken Frame 7) The Smiths - Hatful Of Hollow 8) The Beloved - Happiness 9) Electribe 101 - Electribal Memories 10) Λένα Πλάτωνος - Σαμποτάζ
This entry was posted in Fragments, Katy Perry, Passion Pit, Snoop Dogg. Bookmark the permalink.

2 Responses to >Katy Perry feat. Snoop Dogg – California Gurls (Passion Pit Remix) (Fragments: 13)

  1. Hitmaster says:

    >Φίλε Mansta.Eίναι όντως λυπηρό το φαινόμενο να ακυρώνονται συναυλίες στην χώρα μας επειδή δεν υπαρχει προσέλευση του κοινού.Σίγουρα σ αυτό παίζει ρόλο η οικονομική κρίση και πολύ φοβάμαι ότι θα επιστρέψουμε στα πέτρινα χρόνια περασμένων δεκαετιών όπου για να δούμε καλλιτέχνη κάναμε μαύρα μάτια.Δεν συμφωνώ όμως με την πρόταση "ποιόν ενδιαφέρει το 2010 το συγκρότημα των Αerosmith" και το όποιο αλλο συγκρότημα.Με το ίδιο σκεπτικό ποιούς ενδιαφέρει η Grace Jones και όποιος άλλος δεινόσαυρος της μουσικής?Το πρόβλημα είναι σύνθετο πιστεύω.Καταρχήν τα νέα παιδια δεν τα ξέρουν τα ονόματα αυτά και αυτό οφείλεται στα media που με αυτιστική προσήλωση παιζουν συνέχεια τα ίδια 10 άντε 20 τραγούδια επί ένα χρόνο.Τους φέρνουν και στην δύση της καριέρας τους οπότε και η λήθη παιζει ρόλο….Από την άλλη και η Rihanna δεν είχε ΤΗΝ προσέλευση για να πεις ότι φταίει μόνο αυτό.Bάλτα όλα αυτά και ελπίζω να μην βγάζει λεξάριθμο 11888 γιατί τότε θα πω "τυχαίο?..Δεν νομίζω…"Ps To mix του Passion Pit μου φάνηκε άδειο και των MSTRKRTF πολύ βίου βίου.I ll stick with the original!!!Καλημέρα καλή εβδομάδα!!!

  2. mansta says:

    >Φίλε Επιτυχιομάστορα, η σύγκριση Aerosmith με Grace Jones νομίζω ότι ήταν ατυχής. Οι πρώτοι μπορεί σαν συγκρότημα να έχουν ένα κάποιο ενδιαφέρον και μια συνέπεια, δεν παύουν όμως να είναι ένα ακόμη συμπαθητικό γκρουπάκι με έναν χαρισματικό τραγουδιστή που δεν άλλαξε στο παραμικρό την εξέλιξη της μουσικής (απλά μας έδωσε μερικά εύπεπτα pop-rock hits). Η Grace Jones απ' την άλλη είναι ένα fashion-icon, μια ιέρεια του στυλ η επιρροή της οποίας στην εικόνα είναι εμφανής ακόμη και σήμερα (βλέπε Lady Gaga) ενώ και μουσικά πειραματίστηκε με pop, reggae, soul, disco και dub φόρμες βάζοντας το λιθαράκι της στην εξέλιξη της μουσικής όπως την αντιλαμβανόμαστε σήμερα.Να συμπληρώσω τέλος (για το παραπάνω θέμα) ότι οι μεν είχαν τις προσδοκίες να γεμίσουν το Καραϊσκάκη ενώ η δε έναν σχετικά μικρό χώρο όπως το θέατρο του Λυκαβηττού. Πού πας ρε Καραμήτρο (σε απλά ελληνικά);Όπως και νά 'χει είναι ντροπή να 'δουλεύουν' κάποια ξεχασμένα ονόματα στην χώρα μας και κάποια άλλα αξιόλογα, ειδικά όταν είναι στο φόρτε τους, να πηγαίνουν άπατα. Προσυπογράφω αυτό που λες και για τα αυτιστικά media – έχουμε από τα χειρότερα ραδιόφωνα μουσικά σ' ολόκληρη την Ευρώπη. Να τα χαιρόμαστε.Σ' ευχαριστώ και για το comment και για την ανάπτυξη του θέματος…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s