>David Gray & Annie Lennox – Full Steam

>Δεν θυμάμαι ποιός φίλος (ο Β νομίζω) μου έστειλε τις προάλλες ένα βιντεάκι με το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση, το οποίο είναι ντουέτο με τον Dave Stewart των Eurythmics – εννοείται πως για πάντα θα είναι ο Dave Stewart των Eurythmics (μας). Αν δεν το ήξερες, φαντάζομαι, θα είσαι με τα υπογλώσσια όπως ήμουνα κι εγώ όταν το άκουσα και το είδα – πρέπει να τους δεις μαζί ν’ αγκαλιάζονται σε πλεούμενο (με προορισμό την Μύκονο να υποθέσω;) για να βγάλεις βίαια το τελευταίο σου γεύμα. Έκανα πλάκα στον φίλο και συνάδελφο Κ: από Annie σε Άννα πήγε, όχι μακριά δηλαδή. Όμως για την ακρίβεια βρέθηκε σε άλλον πλανήτη, αυτόν των μπουζουκλερί και του κακού γούστου. Ας είναι. Μεσήλικας άνθρωπος, δεν ξέρω και τι ζόρια τραβάει… Η Annie όμως, λαμπερή και απαστράπτουσα όπως πάντα και με την γνωστή φωνή-ευλογία, επέστρεψε για μια συνεργασία (όχι με τον Αντώνη Ρέμο, ευτυχώς, αλλά) με τον David Gray στην προβλέψιμη αλλά τρυφερή μπαλάντα ‘Full Steam’ που είναι το νέο single μέσα απ’ το όγδοο album του ‘Draw The Line’.

About manstamusic

1) Yazoo - Upstairs At Eric's 2) The Human League - Dare 3) Erasure - Chorus 4) Pet Shop Boys - Please 5) Duran Duran - Rio 6) Depeche Mode - A Broken Frame 7) The Smiths - Hatful Of Hollow 8) The Beloved - Happiness 9) Electribe 101 - Electribal Memories 10) Λένα Πλάτωνος - Σαμποτάζ
This entry was posted in Annie Lennox, David Gray, Eurythmics. Bookmark the permalink.

5 Responses to >David Gray & Annie Lennox – Full Steam

 1. Hitmaster says:

  >To να κάνει ντουέτο η Annie Lennox με τον David Gray το καταλαβαινω.Το να κάνει ο Dave Stewart με την Βισση δεν το καταλαβαίνω συγνώμη.Και δεν είναι καν καλό τραγουδι.Και το video mmmmm μιας άλλης εποχής μισό σε τρεχαντηρι και μισό σε studio.Θα τον δικαιολογήσω τον Stewart μονο αν το έκανε επειδή η Βισση του έκανε κανένα καλό Βj.Η Lennox κάνει τέχνη.Πάντα έκανε.Και η τέχνη δεν προσελκύει τα πλήθη….

 2. mansta says:

  >Απλά τελευταία η Annie Lennox φίλε Hitmaster, δυστυχώς δεν έχει βγάλει τίποτα της προκοπής. Πολύ θλίψη, πολύ μπαλάντα, πολύς ύπνος. Την λατρεύουμε βέβαια, όπως και νά' χει.ps: ο φίλος ο Κ μου έστειλε το βιντεάκι της Βίσση, το θυμήθηκα (για την ακρίβεια μου το θύμησε)!!!!

 3. Ecovag says:

  >Α, παρακαλώ πολύ, εμένα να μη με μπερδεύετε με τέτοια, γιατί έχω τη μύγα και μυγιάζομαι! Φυσικά και δεν ήμουν εγώ, μια φωτογραφία σου έστειλα όλη κι όλη όταν έμαθα τα νέα της συνεργασίας-έκτρωμα, μετά από μάταιες προσπάθειες να βρω ατέλειες που να μαρτυρούνε Φωτοσοπικές επεμβάσεις! Πρωταπριλιά-ξεπρωταπριλιά, δεν είναι εύκολο να τα χωνέψεις έτσι αβίαστα αυτά… Έκτοτε, το απώθησα από τη μνήμη μου και στάθηκα τυχερός -το εν λόγω βιντεάκι δεν "ευτύχησα" ακόμα να το δω! Από την άλλη πάλι, οι "συνεργασίες-αρπαχτές" Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών σταμάτησαν να μου προκαλούν εντύπωση από τον παλιό καλό καιρό της Σοφίας Αρβανίτη με τη Μπόνι Τάιλερ (βρε, πού χάθηκαν αυτά τα κορίτσια;!)Άσε που το ντουετάκι Λένοξ-Γκρέι επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τον άγραφο κανόνα που λέει "όπου ακούς ντουέτο με μεγάλα φρούτα, κράτα και μικρό καλάθι"… Απλά βα-ρε-τό! Μήπως τελικά να δοκίμαζε με τον Ρέμο; Τον Πλούταρχο; Τον Πάριο; Τον Καρβέλα-για εκδίκηση;!

 4. K_Th says:

  >το θέμα είναι αυτός που σου το έστειλε, το έκανε για να μπορεί να καυχιέται; Ελπίζω πώς όχι… 🙂

 5. jay bee says:

  >πολυ όμορφο κι ας ειναι του υπνου, εδεσαν..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s